La manera com reaccionem davant dels nostres fills activa les neurones mirall. No som prou conscients de com compta aquest petit detall perquè en el futur siguin nois i noies que saben viure contents, malgrat les dificultats que puguin presentar-se en la vida. Un exercici habitual ha de ser adonar-se si quan somriem estem activant tota la musculatura orbital dels ulls. El somriure profident no és un somriure.

Consells pràctics per reaccionar millor davant les emocions dels fills

Us recomanem que veieu aquest vídeo del cicle de conferències online “Acompanyem Famílies” de la Institució Familiar sobre la gestió de les emocions en família de Begoña Ibarrola: psicòloga, experta en educació emocional, autora de relats infantils i llibres educatius. Ibarrola enumera diverses estratègies o consells que podem dur a terme per treballar l’empatia i reaccionar millor davant de les emocions dels nostres fills.