Quin tipus de música escolten els adolescents?

  • Billie Eilish.
  • Bad Bunny.
  • Taylor Swift.
  • Drake.
  • Ariana Grande.
  • The Weeknd.
  • Karol G

Segurament et sonen aquests noms si tens fills preadolescents o adolescents. Són bons cantants? El que diuen és tot dolent? Això dependrà de cada cançó i de la mena d’interpretació que fem. És molt important saber quina música escolten els nostres fills, quins llibres llegeixen i quines sèries veuen per a poder ajudar-los a analitzar què consumeixen i com els afecta. José Martín Aguado, professor, divulgador i tutor d’adolescents ens parla sobre com educar cap i cor amb llibres, sèries i música.

Des de la Institució Familiar volem oferir tots els recursos possibles per a ajudar-vos en la important tasca d’educar als vostres fills i filles. ¡Esperem que aquest article us hagi sembla útil! Veure el vídeo resum aquí.  

Educar cap i cor amb llibres, sèries i música
JOSÉ MARTÍN AGUADO Professor i divulgador
Nascut a Pamplona. Va estudiar empresarials a la Universitat de Navarra. Després de quatre anys treballant en diverses empreses (Osborne, Goya Producciones i KLB Group) va trobar amb el que realment li apassiona: la docència.
Durant el curs 2013-2014 va treballar a l’escola Alborada, un centre bilingüe que en aquell moment acabava de nèixer. Va impartir suport d’anglès a tota l’ESO i matemàtiques en 2n d’ESO.
Actualment treballa a Los Olmos, una escola del grup educatiu Fomento, com a professor de Secundària i Batxillerat. És professor d’Anglès i d’Història a secundària i tutor de 3r d’ESO.