El Batxillerat Dual és la possibilitat que oferim als nostres alumnes de la Institució Familiar d’Educació d’obtenir, a més del Batxillerat Espanyol, el títol del Batxillerat dels EEUU, gràcies al conveni amb Academica Corporation.

Són molts els valors i els avantatges que el programa “Diploma Batxillerat Dual Internacional” aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:

Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors…– en un entorn d’estudi i treball

Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions, etc.–

Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball

Què implica la participació en el Batxillerat Dual?

El programa del Batxillerat Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Les alumnes hauran de cursar un total de 6 assignatures entre 3r ESO i 2n de Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, les farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de la High School dels Estats Units. Aquestes assignatures especifiques són:

• English I

• English II

• Life Management

• US History

• Home Economics and US Government

• 1 de lliure elecció

 

Un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat de la Institució La Vall que aquest any finalitzen el Batxillerat Dual volen compartir la seva experiència amb la nova promoció. Més informació al web de l’escola.