El passat dijous 18 de novembre, el filòsof i pedagog Gregorio Luri va impartir una conferencia a la Institució Lleida mode de presentació del seu darrer llibre anomenat “Elogio de las familias sensatamente imperfectas”.

Luri va parlar de les families d’avui en dia i va donar diferents consells als pares per a l’educació dels seus fills. Aquests, tal i com el propi Luri va dir, es basen en el sentit comú de les coses.

A continuació podeu trobar un fil de Twitter amb algunes de les frases més representatives de la xerrada de Gregorio Luri a la Institució Lleida .

També us recomanem, per aquells que encara no l’hagueu vist, l’article S.O.S. Adolescència!, un resum del webinar que va impartir durant el confinament pel cicle de conferències #AcompanyemFamílies

Esperem que aquest breu resum de la conferència de Gregorio Luri us hagi ajudat en aquesta meravellosa tasca d’educar a un fill o filla. Com sabeu a les escoles de la Institució Familiar d’Educació posem tots els nostres recursos i dedicació per a acompanyar-vos durant el seu creixement. Si us ha agradat aquest post i voleu fer qualsevol pregunta o proposar un tema sobre el qual us agradaria que parléssim, podeu deixar un comentari.