Ja arriba Nadal i toca posar-li una banda sonora a les festes per acabar d’alegrar l’ambient. Però, com ens posem d’acord per triar quines nadales escoltem? Moltes vegades repetim les quatre que ja sabem de memòria o posem un disc o llista de reproducció en bucle. Per a que això no passi, us proposem 10 llistes de Spotify amb nadales variades per a tots els gustos! Fes clic al títol de la llista per escoltar-les. 

1. El mix!

A aquesta llista hi trobaràs 100 cançons nadalenques dels millors artistes de totes les èpoques. Passant per estils tan diferents com el Pop de Mariah Carei, el Rock¬Roll de Chuck Berry o el Tamboriner de Raphael. Una de les llistes més completes que trobaràs a Spotify.

2. Nadales populars catalanes

“Les Nostres nadales” és una llista amb 28 cançons interpretades per la coral d’infants del Club Súper3. Temes tan coneguts com El vint i cinc de desembre, Allà dalt de la muntanya o el Rabadà.

3. Villancicos flamencos

Per a tots aquells que els hi agradi la música tradicional espanyola. Amb aquesta llista del grup Raya Real, podreu cantar i picar de mans acompanyats per les melodies d’una guitarra i els ritmes d’una bona pandereta.

4. For kids

Let’s practice some english! Una llista amb les nadales més clàssiques en llengua anglesa, per a que els petits de casa practiquin tot allò que han après a l’escola durant i, de passada, passem una bona estona en família!

5. Pentatonix

Pentatonix és un grup a capella de cinc persones amb seu a Arlington, Texas. Als Estats Units són molt coneguts per proclamar-se vencedors de la tercera edició de The Sing-*Off, un concurs musical de la cadena televisiva NBC. Les nadales són un dels seus punts forts, si no els coneixes, val la pena que li doneu un cop d’ull a aquesta llista!

6. Concert d’Any Nou de 2021

Pels amants de la música clàssica no pot faltar aquesta llista de reproducció amb 22 peces musicals de Johan Strauss interpretades pel tradicional Concert d’Any Nou a Viena.

7. Michael Bublé

Si hi ha un artista expert en nadales, aquest és l’elegant canadenc Michael Bublé, que va llançar el seu àlbum ‘Christmas’ en 2011 i amb el qual repeteix en aquest nadal llançant la seva edició de celebració ‘Deluxe 10th anniversary edition’.

8. Frank Sinatra

Frank Sinatra, una de les veus més importants en la història del segle XX. Us compartim una llista amb alguns dels seus temes més significatius per a la Nit de Nadal.

9. Elvis Presley

L’àlbum de nadales d’Elvis Presley, publicat l’any 1957, encara és un dels més venuts de tota la història. Porta ja vint milions de còpies. La gran majoria d’elles als Estats Units.

10. Hakuna

Tot i que no són propiament nadales, les cançons d’aquest grup de joves catòlics ens poden traslladar a viure la fe durant aquestes festes. Amb tan sols 10 cançons publicades a la plataforma, Hakuna Group Music compta ja amb més de 63.000 oients mensuals.